• English
Vanaf Naf. 80.000,-

Bisiña di Papaya

Grote kavels voor zelfbouw met veel mogelijkheden.
Vanaf Naf. 80.000,-

Bisiña di Papaya

Grote kavels voor zelfbouw met veel mogelijkheden.

Bisiña di Papaya

Bisiña di Papaya is gelegen in het middengedeelte van Curacao. Het is een rustige nieuwbouw woonwijk, bekend om haar ruime opzet en altijd aanwezige verkoelende bries. Willemstad en Westpunt met haar prachtige ruige natuur en stranden zijn beide goed bereikbaar. Op korte afstand liggen de populaire stranden van Daaibooi, Porto Marie en Cas Abou.

De Internationale Luchthaven Hato ligt op slechts 7 km afstand. Winkelcentrum Sambil, grote supermarkten en handige winkels zoals Kooyman, Cost-U-Less, La Curacao, lagere en middelbare scholen, de Universiteit van Curacao en het ziekenhuis liggen allemaal gemiddeld op 15 minuten rijden.

Beleggen in bouwgrond
Bij Bisiña di Papaya kan een kavel gekocht worden als belegging, daar dit plan geen bouwplicht kent. Er mag verder naar eigen ontwerp worden gebouwd, zelfs de bouw van appartementen is onder speciale voorwaarden toegestaan. Er gelden wel welstandsbepalingen en bouwvoorwaarden, om de goede orde en kwaliteit van het plan te waarborgen.

De verkoopprocedure
Bij interesse in een kavel dient het aanvraag formulier volledig ingevuld opgestuurd te worden. Hierna ontvangt u de voorlopige koopakte en de bouwvoorwaarden. Na ondertekening van deze stukken dient binnen 2 weken een aanbetaling te worden verricht, waarna de getekende stukken naar de notaris van uw keuze worden gestuurd voor het passeren van de leveringsakte.

Prijslijst en plattegronden

- Overzichtskaart Bisiña di Papaya

 

Dit Project is helemaal uitverkocht !
 

Project locatie

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit project? 
Vul dan uw naam, telefoonnummer en email adres in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen om een afspraak te maken.

Bisina di Papaya