• English
Vanaf Naf. 90.000,-

HARMONIE – MODERN WONEN

Een modern verkavelingsplan van circa 600 kavels.
Vanaf Naf. 90.000,-

HARMONIE – MODERN WONEN

Een modern verkavelingsplan van circa 600 kavels.

Harmonie

Verkavelingsplan Harmonie is een nieuw, modern verkavelingsplan van circa 600 kavels, waarvan reeds 242 kavels zijn ontwikkeld. De gemiddelde oppervlakte van de kavels ligt tussen de 600 en 800 m2.

Harmonie is gelegen in het midden van het eiland, ten zuiden van Grote Berg in het gebied Centraal Curacao op een hoog plateau en een lager gelegen gedeelte. Delen van het hoge plateau bieden uitzicht op zowel de noord- als de zuidkust van het eiland.

Stranden, Internationale Luchthaven Hato, lagere en middelbare scholen, de Universiteit van Curacao, grote supermarkten en winkelcentrum Sambil liggen op ongeveer 15 autominuten van het plan.

Vereniging van Eigenaren
Harmonie kent een Vereniging van Eigenaren om de gezamenlijke belangen van de bewoners te behartigen. Eigenaren dragen verplicht bij in de maandelijkse kosten van de VVE.

Bekijk hier de Statuten van de VVE

Geen bouwplicht
Harmonie kent geen bouwplicht, waardoor de grond gekocht kan worden als investering voor de langere termijn. Er mag naar eigen ontwerp worden gebouwd, binnen de geldende welstandsbepalingen en bouwvoorwaarden, om de kwaliteit van de bebouwde omgeving in het plan voor eenieder te waarborgen.

Project locatie

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit project?
Vul dan uw naam, telefoonnummer en email adres in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen om een afspraak te maken.

Harmonie