• English
Vanaf Naf. 260.000,-

VILLAPARK ZUURZAK – WONEN IN STIJL

Een luxueuze woonwijk aan de Caracasbaaiweg, gelegen op de voormalige plantage Zuurzak.
Vanaf Naf. 260.000,-

VILLAPARK ZUURZAK – WONEN IN STIJL

Een luxueuze woonwijk aan de Caracasbaaiweg, gelegen op de voormalige plantage Zuurzak.

VillaPark Zuurzak

Villapark Zuurzak is een luxueuze woonwijk aan de Caracasbaaiweg; een project van 282 kavels op een terrein van ca. 40 hectare voorheen bekend als Plantage Zuurzak. Villapark Zuurzak bestaat uit 3 fasen waarvan in de laatste fase nog slechts een aantal kavels beschikbaar zijn.

Villapark Zuurzak ligt op een mooi gedeelte van het eiland, naast de lagune van het natuurgebied Jan Thiel, een recreatie- en wandelgebied.

Veilig wonen
Stijlvol wonen is gegarandeerd door de ruime kavels die liggen aan goed verlichte en relatief brede straten. Het is een veilige woonomgeving door de gecontroleerde entree en 24 uur bewaking. De ligging is zeer gunstig t.o.v. van de binnenstad, winkelcentra, stranden en het Spaanse Water.

Vereniging van Eigenaren
Villapark Zuurzak kent een Vereniging van Eigenaren om de gezamenlijke belangen van de bewoners te behartigen. Bij aankoop van een kavel, wordt u van rechtswege lid van de VVE en draagt u verplicht bij in de maandelijkse kosten van de VVE.

Bekijk hier de Statuten van de VVE.

De verkoopprocedure
Zodra u aangeeft interesse te hebben in een kavel en het aanvraag formulier volledig heeft ingevuld, zenden wij u de voorlopige koopakte, de bouwvoorwaarden en de statuten van de Vereniging van Eigenaren (VVE) toe. Na ondertekening van deze stukken dient binnen 2 weken een aanbetaling te worden verricht. Hierna worden de getekende stukken naar de door u gekozen notaris gestuurd voor het passeren van de leveringsakte.

Prijslijst en plattegronden

- Overzichtskaart Villapark Zuurzak
- Plattegrond Fase 3
 

Project locatie

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit project? 
Vul dan uw naam, telefoonnummer en email adres in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen om een afspraak te maken.

Villapark Zuurzak